marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr de 27 de ani, dispărut din Arad înainte de Paște

  de Ioana Costaș | 8 mai 2024, 2:39 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Poliția Română/captură foto)

  Un tânăr în vârstă de 27 de ani este căutat de familie și de Poliție după ce a dispărut de pe raza județului Arad, înainte de Paște.

  Eduard Obada are 27 de ani și s-a născut în județul Botoșani. Tânărul a vorbit ultima dată cu părinții săi – la telefon – în 27 aprilie, când le-a spus că vrea să plece din județul Arad până în județul Constanța – la Costinești sau Mangalia – pentru a se angaja ca sezonier pe perioada verii. De atunci, familia botoșăneanului nu mai știe nimic de el.

  Tânărul este atletic, are 191 cm înălțime, 85 de kg, părul scurt și șaten cu cărare pe partea stângă, fața ovală, ochii căprui și poartă mustață și barbă.

  „Eduard Obada obisnuia să vorbească zilnic cu părinții la telefon, iar ultima convorbire a avut loc în data de 27.04.2024, spunând că intenționează să se deplaseze pe litoralul românesc (Costinesti sau Mangalia) pentru a munci ca sezonier, pe perioada verii. Din ziua respectiva, acesta nu a mai răspuns apelurilor familiei și nici nu a contactat în vreun mod membrii familiei sau prieteni”, este anunțul postat pe site-ul Poliției Române.

  Persoanele care pot oferi informații despre Eduard Obada sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.