miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tamara, un hobby devenit un mod de viață… Trainer al unui lider mondial în domeniu, te așteaptă să înveți la noul ei studio (Foto)

  de Lucian Dănilă | 2 februarie 2018, 9:09 AM | Advertorial | Știri Arad

  0

  Tamara este o tânără din Arad și are o mare pasiune pentru gene. O pasiune din care tânăra arădeancă a făcut un mod de viață încă de când era copil. A lucrat cu zeci de branduri, dar s-a oprit la unul: Xtreme Lashes, lider mondial al extensiilor de gene.

  Mai mult, Tamara a devenit trainer Xtreme Lashes, și lucrează pe zona Arad și Timiș.

  A învățat de mică, iar acum tot ceea ce a învățat dorește să dea mai departe. De la 1 februarie, Tamara are propriul studio care funcționează în clădirea din Piața Avram Iancu din Arad, la numărul 10, „House of Lash by Tamara”. Câți dintre noi ne-am găsit vocația încă de mici? Tamara și-a găsit-o…

  De fapt chiar acest lucru dorim să-l scoatem în evidență. Faptul că cele care doresc să urmeze un curs pentru extensii de gene o pot face la noul studio al Tamarei. Deci, pe lângă că poți merge în acest loc pentru o extensie de gene la cel mai profesional mod, cele care doresc să urmeze un curs o pot face tot acolo.

  „Pasiunea mea pentru gene a început când eram doar un copil. Pe cum au trecut anii, domeniul genelor s-a dezvoltat, iar în urmă cu câțiva ani am avut ocazia sa intru în industria beauty. Entuziasmul meu era la cel mai înalt nivel posibil, eram încântata de tot ceea ce înseamnă extensiile de gene, și vroiam să învăț cât mai multe, încercam tot ce era disponibil la vremea respectiva pe piața, trecând foarte repede de la un brand la altul”, spune Tamara Golovițchi.

  Nu îi venea să creadă cât de puține lucruri știa…

  „Pe parcursul unui an am încercat sute de gene, de adezivi, produse de curățare și întreținere. Una din probleme era faptul ca nu găseam toate produsele de care aveam nevoie, de la un singur brand, și de calitate în același timp. Demachiantul era de la o firmă, genele de la alta, pensetele le luam de unde apucam, de bețișoare pentru curățare nu mai spun nimic, deoarece nici nu știam că există, iar adezivul era în neant, nu aveam absolut nici o informație despre ce conține defapt, sau cum ar putea afecta ochii clientelor, respectiv genele. Până am ajuns la Xtreme Lashes, atunci totul s-a schimbat, în prima zi de curs, nu-mi venea sa cred cât de puține cunoștințe aveam, având în vedere ca eu aveam o părere bună despre munca pe care o prestam, dar lucrurile pe care le-am învățat la cursurile Xtreme Lashes, sunt incomparabile”, a continuat Tamara.IMG 0347 1

  Din cele spuse de Tamara, pentru ea contează ca totul să fie perfect, fiecare detaliu contează: aspectul, armonia cu trăsăturile feței, sănătatea și siguranța.

  Am învățat cât este de importantă curățarea zonei orbitale înainte de a începe aplicarea și cum se face, despre cum sa am grija cât mai bine de genele clientelor, încât sa nu fie obligate la o pauza de regenerare a genelor, cum să le pot oferi atât clientelor, cât și mie, toate produsele de care au nevoie pentru întreținerea lor, și cel mai important, am găsit în sfârșit un adeziv care nu dăunează ochilor sau genelor. Am descoperit ca este posibil sa lucrez cu un singur brand, care îmi pune la dispoziție toate materialele de care am nevoie pentru un set de gene frumos, calitativ, oferind în același timp siguranță. Plus  am învățat diferite tehnici de aplicare in funcție de forma ochilor, a pleoapelor încât genele sa fie într-o armonie perfectă cu trăsăturile clientei. Fetelor niciodată nu e prea târziu sa va reinventați și sa alegeți calitatea și siguranța pentru clientele voastre, iar calitatea și siguranța, înseamnă Xtreme Lashes.

  „House of Lash by Tamara” și-a deschis aseară ușa. Inaugurarea studioului a avut loc aseară, și a fost una caldă, cu familia, cu prietenele și clientele. Salonul e îmbietor, e plin de culoare iar atmosfera era una prietenoasă. Dar mai multe puteți vedea în fotografiile din galerie. Nu a lipsit nici tombola în urma căreia unele dintre cele care au participat la deschiderea studioului au plecat acasă cu produse ale brandului american.

  (P)

  0

  Foto: Claudiu Negrea

  2

  Foto: Claudiu Negrea

  3

  Foto: Claudiu Negrea

  4

  Foto: Claudiu Negrea

  1

  Foto: Claudiu Negrea

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.