Tâlhărit „calificat”: rupt în bătaie și golit de bani, telefon și țigări!

  de - | 14 aprilie 2015, 11:57 AM | Știri Arad

  0

  Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, prin rechizioriu, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Fazakas Andrei, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

  Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că, în noaptea de 10/11.03.2015 , în jurul orelor 23.30, inculpatul Fazakaş Andrei l-a lovit pe numitul R.F.T., cu dosul palmei în zona feţei, trântindu-l în şanţul de pe marginea drumului, unde a continuat să-i aplice mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a toracelui, cu scopul de a anihila rezistenţa persoanei vătămate, după care şi-a însuşit din buzunarul drept al pantalonilor victimei un telefon mobil marca E-BODA, un pachet de ţigări marca Chesterfield Black, iar, din buzunarul stâng al pantalonilor, suma de 1000 de lei, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în valoare de 1165 lei.

  Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.