joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ca să nu fie tâlhărită, o femeie de 60 de ani s-a luptat cu un adolescent și o minoră, pe stradă, în Vlaicu

  de Ioana Costaș | 13 martie 2023, 1:30 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Tâlhărie, duminică după amiază, pe strada Constantin Brâncoveanu, în Vlaicu. Făptașii, un adolescent de 18 ani și o fată de doar 13 ani, au încercat să fure un telefon mobil din poșeta unei femei în vârstă de aproximativ 60 de ani. Sexagenara a opus rezistență, s-a luptat cu ei și a ținut de geantă, cei doi nereușind să-și ducă tâlhăria la sfârșit. Cei doi au fost identificați de polițiști, adolescentul de 18 ani fiind reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

  Despre incident, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad precizează următoarele: „În după-amiaza zilei de 12 martie, polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost deposedată, prin violență, de un telefon mobil, pe care îl avea într-o poșetă. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 18 ani din municipiu și un minor, care ar fi încercat să sustragă poșeta femeii, nereușind să ducă la bun sfârșit rezoluția infracțională.

  În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.