Tâlhărie majoră săvârșită de minori, la Chișineu-Criș! Citește de ce ne sunt în stare adolescenții…

  de Special Arad | 19 ianuarie 2015, 12:27 PM | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  Iată, sec și fără comentarii, comunicatul oficial al procurorilor:

  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, prin rechizitoriul din data de 12.01.2015, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului minor S.A., în vârstă de 17 ani, cercetat în stare de arest preventiv la domiciliu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

  Probele administrate în cauză până la acest moment procesual au relevat că, în noaptea de 26.12.2014, inculpatul S.A. şi făptuitorul I.C.C. (minor în vârstă de 13 ani), au pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în curtea şi, succesiv, în locuinţa persoanei vătămate D.A.C., unde, prin folosirea forţei, cei doi inculpaţi au imobilizat victima legând-o de mâini cu un cablu electric.

  Ulterior, profitând de imposibilitatea victimei de a opune rezistenţă, inculpatul S.A. şi-a însuşit telefonul mobil al acesteia, i-a extras cartela SIM, pe care a incendiat-o, şi, totodată, a deposedat persoana vătămată de un card bancar, restituit acesteia după verificarea lui şi constatarea că nu există lichidităţi în contul aferent.

  Pe de altă parte, în fapt, s-a mai stabilit că, în tot acest interval de timp, victima a fost privată de libertate, rămânând imobilizată în locuinţa sa.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.