Sylc Con Trans a câștigat licitația pentru modernizarea liniei de tramvai pe o porțiune din strada Pădurii

  de Raluca Medeleanu | 20 iunie 2021, 4:34 PM | Administraţie | Topic special

  1

  Utilaj al Sylc Con Trans / imagine cu rol ilustrativ

  A fost anunțat câștigătorul licitației publice pentru proiectul de modernizare a liniei de tramvai de pe o porțiune a străzii Pădurii: Sylc Con Trans, firma care deja e un soi de „abonat” la proiectele de străzi din municipiu.

  Proiectul se ridică la suma de 12.785.142,47 lei, contractul a fost câștigat pe criteriul „prețul cel mai scăzut”, iar Sylc Con Trans are obligația să termine lucrările într-un termen de 16 luni.

  Firma Sylc Con Trans, cu sediul în Arad, a fost înființată în 2004 și are numeroase licitații și achiziții directe câștigate, în general toate pentru înteținerea sau modernizarea drumurilor fie în municipiu, fie în județ. De exemplu, în 4 martie 2021 a câștigat și proiectul de modernizare a drumului județean Bârsa-Moneasa – limită județ Bihor, respectiv cel de modernizare a drumului județean Gurahonț – Buteni (ambele proiecte ridicându-se împreună la peste 63 milioane lei), iar în 2015 a câștigat licitația de peste 19 milioane de lei pentru reabilitarea mai multor străzi din municipiul Arad.

  În acest nou proiect câștigat, Sylc Con Trans va reface liniile de tramvai și va moderniza stațiile de tramvai de pe strada Pădurii (actualmente denumită strada prof. univ. dr. Aurel Ardelean), în porțiunea dintre străzile Abatorului și Condurașilor. „Cantitatea şi unitatea de măsură corespunzătoare: linie cale de rulare a tramvaiului în lungime de 1,62 km cale dublă; rețea aeriană de contact în lungime de aprox 3,70 km; înlocuirea stâlpilor de susținere a rețelei aeriene de contact; modernizarea a 8 stații de tramvai”, se arată în anunțul de pe SEAP.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.