Sute de umbrele colorate fac umbră pe Mețianu!

  de Lucian Dănilă | 12 august 2014, 3:53 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Strada Mețianu a devenit cea mai colorată, la propriu, din municipiu. Primăria, în parteneriat cu Asociația Noi Re-Creăm, au început montarea celor peste 400 de umbrele în această dimineață.

  Umbrelele vor rămâne montate pe strada Mețianu până în data de 25 august, adică după ce se încheie evenimentele cu ocazia Zilelor Aradului. Umbrelele, pe lângă aspectul estetic, au și rolul de a-i proteja pe pietoni, sau pe cei care vor avea standuri în acest loc, de caniculă.

  Pe strada Mețianu vor avea loc mai multe evenimente, timp de două săptămâni, printre care concerte de muzică, dansuri și altele.

  umbrele 3

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.