Sute de tineri din Arad, Lipova și Păuliș se roagă pentru ea! Cine e tânăra aflată în stare gravă la Timișoara, în urma accidentului de sâmbătă

  de O. Peniță | 19 februarie 2017, 12:27 PM | Lipova | Păuliş | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Este tânără, frumoasă, iubită în zona unde s-a născut (Cladova) și unde are prieteni (Păuliș, Lipova și Arad), este respectată în meseria ei – este hairstylist și are un salon la Păuliș. Ieri însă, un accident grav – cauzele oficiale ale producerii acestuia nu au fost  făcute publice dar AICI poți afla mai multe  – provocat la Lipova , o pune pe Florina la încercarea vieții sale de până acum. Și are aproape 23 de ani!

  În fața pericolului – starea de sănătate i s-a agravat ieri și a fost transportată aseară de la Arad la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean Timiș – Florina este susținută de părinți și prieteni, care se roagă pentru sănătatea acesteia. Sute de mesaje de încurajare și rugăciune curg pe rețelele de socializare, pentru a o sprijini pe Florina Ioana Risti.

  Special Arad a încercat să ia legătura cu cineva din cadrul Spitalului Județean Timiș pentru a afla detalii legate de starea de sănătate a Florinei, însă, din păcate, ne-am lovit de faptul că această unitate medicală nu are un purtător de cuvânt.

  Vom reveni însă în momentul în care vom deține informații oficiale. Până atunci, am postat mai jos parte din mesajele care „curg” pe pagina Florinei, pentru a o sprijini pe aceasta în lupta cruntă pe care o duce în aceste momente. Și, suntem convinși, cu atâtea gânduri bune alături de ea, va reuși!

  Starea ei, în acest moment, este critică. Vezi AICI!

   

  Florina 1

  Florina 2

  Florina 3

  Florina 4

  Florina 5

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Atunci cand vezi ca firul unei vieti tinere e atins, nu ai cum sa ramai indiferent.
   Hai sa lasam vitejia si critica(ca a vb la telefon ca a avut viteza)toti o faceti !!!!
   In aceste momente ,ea si familia au nevoie de sustinere morala.
   Malina, capul sus! Sora ta, va fi bine !
   Dumnezeu sa fie cu voi !

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.