News AlertSute de polițiști fac zeci de percheziții în Capitală. Acțiunea vizează crima rezultată în urma bătăii dintre două clanuri petrecute în Piața Constituției

  de - | 4 octombrie 2019, 7:49 AM | Naţional

  0

  Sute de forțe de ordine participă, vineri dimineața, la 20 de percheziții în zona Șoseaua Petricani în legătură cu crima ce a avut loc duminică seara în Piața Constituției. Polițiștii vor să-l ridice pe cel sau cei care l-au ucis pe bărbat în confruntarea dintre două clanuri ce s-a desfășurat chiar în fața Palatului Parlamentului.

  Zona Petricani este împânzită de forțe de ordine. Cel puțin 20 de persoane vor fi duse la audieri.

  Două grupări rivale, se pare una din București și cealaltă din Giurgiu, s-au bătut duminică seara în Piața Constituției, iar un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu lovituri puternice. Altul, de 21 de ani a fost găsit în stare foarte gravă.

  În urma autopsiei, s-a constatat că victima a murit nu din cauza împuşcăturilor, ci a loviturilor foarte puternice primite.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.