Surpriză la Liga Desavoia! Luciano pierde cu Active și Sistema se distanțează în fruntea ierarhiei (Foto)

  de Lucian Dănilă | 25 februarie 2020, 3:45 PM | Sport

  0

  Active a reușit surpriza etapei a 25-a de la Liga Desavoia. Gruparea clasată pe locul al 11-lea înaintea acestei runde a învins după un meci halucinant pe a doua clastă, AC Luciano.

  Luciano s-a prezentat la meci fără câțiva jucători importanți din lot: Kocsis, Manu Pantea, Iov sau Petrilă. Chiar și fără ei, echipa lui Lucian Hrincu a avut un avantaj de 3-1 la pauză și nimic nu anunța ceea ce a urmat. Nadiu a redus din diferență în urma unui penalty, iar Luciano a continuat să atace prin acțiuni individuale ale lui Sergiu Popa sau Renato Ardelean (fratele lui Dennis Man), iar atacantul Negrea a avut prea puține situații la poarta lui „Angel” Cioba, cel care chiar a fost un înger păzitor. Pe acest fond, Vali Both, Negruțiu, sau Georgescu au scăpat de multe ori pe contraatac în superioritate numerică, depășindu-i pe Dobrean sau Burcă, iar Huțan nu a avut practic cum să intervină la reușitele adversarilor. S-a încheiat 3-5, după 3-1 la pauză, și astfel, Claudiu Bota îl ajută pe fratele său Marius Bota, managerul celor de la Sistema, să se distanțeze în clasament.

  Sistema a jucat imediat după Luciano și a trecut cu 10-0 de FC Micălaca într-un meci fără istoric, meci în care Mărginean și Suslak au marcat, împreună, șapte goluri, iar reușita meciului i-a aparținut veșnic tânărului Ciubăncan, care a driblat toată echipa adversă, chiar și pe portar, și a trimis cu latul în poartă.

  Ergad a avut unele emoții cu Amoretti, după ce echipa care a promovat în vara trecută a condus cu 1-0. Golurile lui Michel Vlad, Norbi Polgar și Ovidiu Ghergar au rezolvat ecuația învingătoarei, la final fiind 4-2 pentru Ergad.

  Premiere a trecut într-un clasic al competiției de prietenii lor de la Napoli și s-a apropiat la un punct de Luciano. Golul zilei l-a reușit Arsene, cu un voleu de pe linia de aut la colțul lung. Tot Arsene a fost cel care a înscris primul gol al meciului, iar Burlă a închis tabela la 3-0 cu o torpilă care le-a dat emoții organizatorilor în ceea ce privește integritatea plasei porții…

  ACM și Joyson Centuri au luptat pentru puncte care să le scoată din zona minată a clasamentului. Joyson a deschis scorul, dar ACM a întors rezultatul în favoarea ei prin reușitele lui Bogdan Păvălan și Robert Prunyi. Pleș, cel care a deschis scorul, a marcat în ultimele secunde ale jocului și s-a încheiat 2-2.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.