vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Surpriză la Liga Desavoia! Luciano pierde cu Active și Sistema se distanțează în fruntea ierarhiei (Foto)

  de Lucian Dănilă | 25 februarie 2020, 3:45 PM | Sport

  0

  Active a reușit surpriza etapei a 25-a de la Liga Desavoia. Gruparea clasată pe locul al 11-lea înaintea acestei runde a învins după un meci halucinant pe a doua clastă, AC Luciano.

  Luciano s-a prezentat la meci fără câțiva jucători importanți din lot: Kocsis, Manu Pantea, Iov sau Petrilă. Chiar și fără ei, echipa lui Lucian Hrincu a avut un avantaj de 3-1 la pauză și nimic nu anunța ceea ce a urmat. Nadiu a redus din diferență în urma unui penalty, iar Luciano a continuat să atace prin acțiuni individuale ale lui Sergiu Popa sau Renato Ardelean (fratele lui Dennis Man), iar atacantul Negrea a avut prea puține situații la poarta lui „Angel” Cioba, cel care chiar a fost un înger păzitor. Pe acest fond, Vali Both, Negruțiu, sau Georgescu au scăpat de multe ori pe contraatac în superioritate numerică, depășindu-i pe Dobrean sau Burcă, iar Huțan nu a avut practic cum să intervină la reușitele adversarilor. S-a încheiat 3-5, după 3-1 la pauză, și astfel, Claudiu Bota îl ajută pe fratele său Marius Bota, managerul celor de la Sistema, să se distanțeze în clasament.

  IMG 4677

  Sistema a jucat imediat după Luciano și a trecut cu 10-0 de FC Micălaca într-un meci fără istoric, meci în care Mărginean și Suslak au marcat, împreună, șapte goluri, iar reușita meciului i-a aparținut veșnic tânărului Ciubăncan, care a driblat toată echipa adversă, chiar și pe portar, și a trimis cu latul în poartă.

  Ergad a avut unele emoții cu Amoretti, după ce echipa care a promovat în vara trecută a condus cu 1-0. Golurile lui Michel Vlad, Norbi Polgar și Ovidiu Ghergar au rezolvat ecuația învingătoarei, la final fiind 4-2 pentru Ergad.

  IMG 4705

  Premiere a trecut într-un clasic al competiției de prietenii lor de la Napoli și s-a apropiat la un punct de Luciano. Golul zilei l-a reușit Arsene, cu un voleu de pe linia de aut la colțul lung. Tot Arsene a fost cel care a înscris primul gol al meciului, iar Burlă a închis tabela la 3-0 cu o torpilă care le-a dat emoții organizatorilor în ceea ce privește integritatea plasei porții…

  ACM și Joyson Centuri au luptat pentru puncte care să le scoată din zona minată a clasamentului. Joyson a deschis scorul, dar ACM a întors rezultatul în favoarea ei prin reușitele lui Bogdan Păvălan și Robert Prunyi. Pleș, cel care a deschis scorul, a marcat în ultimele secunde ale jocului și s-a încheiat 2-2.

  desavoia 11

  desavoia 12

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.