miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  SuperLiga României de pe stadionul UTA va fi supravegheată de jandarmi timișoreni

  de Special Arad | 23 august 2023, 1:47 PM | Sport

  0

  Comunicat. Jandarmii Grupării Mobile Timişoara asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor cu ocazia derulării partidelor de fotbal din cadrul evenimentului sportiv „SuperLiga României”, ce se desfășoară pe Arena „Francisc von Neuman”, din municipiul Arad.

  Accesul spectatorilor în incinta arenei se face pe baza biletelor și abonamentelor puse la dispoziție de organizator, astfel că jandarmii atrag atenția asupra pericolului de a cumpăra bilete false.

  „Vă recomandăm să nu achiziţionați bilete din alte surse şi nu încurajați această practică întrucât riscați să fiți înşelaţi şi să cumpărați bilete falsificate. Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 10 din 2012, precizează faptul că, revânzarea biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ, constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei.

  Dacă sunteți martorii săvârșirii unor astfel de fapte sau dacă aveți cunoștință despre astfel de practici, vă rugăm să vă adresați forțelor de ordine, în mod direct sau apelând numărul unic de urgență 112.

  Vă mulțumim pentru înțelegerea manifestată față de măsurile luate pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor competiții sportive”, transmite Jandarmeria.

   

  Citește și: Se apropie seara în care legendele fotbalului vin la Arad! „Champions Cup – Fotbalul face bine” · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.