vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sunteți surprinși? Pe drumul Arad – Felnac se învârt mașinile ca titirezul pentru că autoritățile au fost surprinse de… zăpadă (Foto)

  de Lucian Dănilă | 22 decembrie 2017, 11:17 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Una dintre victimele lipsei de reacție a autorităților a ajuns cu mașina în șanț

  Autoritățile nu au avut nicio reacție după zăpada de azi noapte pe drumul Arad - Felnac, iar în zonă pericolul de accidente este foarte mare.

  Drumul Arad – Felnac arată ca un patinoar deși zăpada care a căzut azi noapte nu a fost deloc abundentă. Autoritățile, în speță Consiliul Județean Arad, au fost din nou surprinse de câțiva fulgi de nea, niciun utilaj al firmelor – nu știm care că sunt mai multe – care ar trebui să se ocupe de deszăpezire nefiind văzut prin zonă.

  În acest timp, cei care locuiesc în localitățile Zădăreni, Călugăreni, Bodrogul Nou, Felnac și altele sunt în situația de a nu își scoate mașinile din curte, iar dacă o fac, o fac pe riscul propriu. Așa s-a întâmplat cu șoferul Opelului din imagine, care a derapat și a ajuns în șanț.

  Este sticlă pe jos. Se alunecă peste tot și deși s-au dat telefoane la Consiliul Județean, la Prefectură, și nu mai știu câte telefoane, nimeni nu a venit să intervină. Se învârt mașinile pe șosea ca titirezul”, ne spune un localnic din Zădăreni.

  25627506 744795535720288 1435974856 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.