marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Suntem rușinați. Este vina noastră!” Meciul a fost decalat cu 30 de minute (VIDEO)

  de Special Arad | 23 noiembrie 2016, 5:31 PM | Sport

  0

  Meciul dintre Montreal Impact și Toronto FC, 3-2, turul finalei Conferinței de Est, a început după minute bune de întârziere.

  Startul a fost întârziat cu 30 de minute după ce arbitrul a observat că dungile de marcaj erau trasate eronat, iar dimensiunile erau greșite. Arbitrii au văzut că dimensiunea careului de 16 metri era mai mare decât cea normală.

  Organizatorii au șters liniile vechi și au trasat unele noi, la dimensiunile corespunzătoare, scrie GSP.ro.

  A fost ultimul meci disputat pe stadionul din Montreal al celebrului atacant ivorian Didier Drogba, care se va despărți în următoarele săptămâni de echipa canadiană.

  „Suntem rușinați. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea. Este vina noastră!”, a spus Jeoy Saputo, patronul de la Montreal Impact, pentru ESPN.

  În Canada, normalitatea este la ea acasă. Greșeala a fost asumată, patronul echipei s-a simțit rușinat. La Arad, nimeni nu și-a asumat rușinea după derby-ul UTA – ASU Poli. Nici primarul, nici șeful bazelor sportive din cadrul Primăriei, nimeni.

  Într-un târziu, a fost schimbat șeful bazelor sportive…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.