Update „Suntem de râsul lumii” – Proaspăta investiţie a ENEL de la Chişineu Criş a explodat

  de Special Arad | 18 decembrie 2017, 11:54 AM | Chişineu Criş | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. ENEL a făcut o nouă investiţie la Chişineu Criş, punând în funcţiune o nouă celulă pentru furnizarea energiei electrice de medie tensiune. Dar minunea a durat nici trei zile, fiindcă vineri a explodat, provocând o pană de curent destul de îndelungată.

  Însă, atât de „perfecte au fost reparațiile”, încât astăzi, în jurul orei 11… aceeași problemă: jumătate din oraşul Chişineu Criş a rămas fără curent!

  Inginerul Chereşi, pe care l-am contactat, ne-a declarat că reparaţiile nu vor dura mai mult de 40 de minute.

  Martorii care erau în trecere prin zona celulei electrice, vineri, ne-au mărturisit că explozia a fost extrem de zgomotoasă și i-a speriat pe foarte mult.

  Primarul oraşului Chişineu Criş, Gheorghe Burdan ne-a declarat: „Suntem de râsul lumii, sunt mai multe căderi de tensiune decât pe vremea lui Ceauşescu”.

  Fotografia este din arhivă, și are rol ilustrativ.

  UPDATE – drept la replică ENEL: 

  „Incidentul la care faceți referire în localitatea Chișineu Criș, județul Arad, a fost determinat de un scurtcircuit localizat pe un cablu de medie tensiune, fiind în vecinătatea lucrării de investiții într-un post de transformare. Menționăm că echipamentele din postul de transformare nu au fost afectate. Defectul a fost remediat rapid în cursul zilei de ieri la ora 12.25, durata de întrerupere în alimentare a consumatorilor fiind de cca 50 minute, clienții find preluați pe durata lucrărilor de eliminare a defectului pe alte surse” (Biroul de presă Enel România)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.