„Sunt român și bine-mi pare” sau cum au marcat Ziua Națională copiii de la grădinița din Sâmbăteni | GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 1 decembrie 2021, 4:49 PM | Recomandările editorilor | Sâmbăteni | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  Grădinița PP Sâmbăteni a organizat, cu prilejul zilei naționale de 1 Decembrie, o activitate sub genericul „Sunt român și bine-mi pare”. Sub îndrumarea educatoarelor Mihaela Claudia Oliniuc și Roxana Marcela Poșta, acțiunea tricoloră a debutat cu o scurtă povestioară a acestora despre ce semnifică Ziua Națională pentru români și evenimentele care se marchează ka 1 decemnbrie. Au urmat la rampă „grădinarii”, care au recitat poezii, au pictat tricolorul țării și s-au prins într-o horă.

  „Activitatea prin care am sărbătorit ziua țării noastre minunate, România, a fost la fel de încărcată de emoții ca în fiecare an, copiii fiind plini de curiozitate și elan. La Mulți Ani, România!”, ne-a transmis cele două cadre didactice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.