„Sunt interese mari la mijloc”. Flecarul arădean de toate zilele rulează pe aceeași platformă cu moftangiul lui Caragiale

  de Mihai Todoca | 6 ianuarie 2021, 11:46 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  1

  (foto: Slippysilverpanda)

  Departe de a fi un model de succes, flecarul doi punct zero punct doi punct unu, păstrează aceeași platformă de 2 RAM cu inteligență dual core a moftangiului. În timp ce alte modele au octa core permițând rularea mai multor aplicații în același timp, flecarul are două „miezuri” care îi permite să ruleze doar două aplicații concomitent. Funcția de think și analyze de multe ori intră în conflict cu comment și post, aducând inevitabil la un crash care duce la temutul blue screen.

  Pe modelul lui Caragiale de moftangiu, flecarul are o opinie despre tot și toate, indiferent de nivelul și bagajul de cunoștințe în problema discutată. De regulă, acesta poate fi găsit la și în orice birt care servește după „față”. Adică se uită la flecar, ascultă ce dorește și abia apoi îi spune prețul băuturii comandate. Dar să ne întoarcem la studierea modelului nou de moftangiu, deși în urma analizei noastre nu am găsit mari diferențe, poate un facelift mascat în îmbunătățiri.

  Flecarul 2.0.2.1 , dată fiind platforma de bază a predecesorului pe care funcționează, rulează totuși în mod consistent funcțiile de smart view și nearby share. Folosind cuvinte de un format pe care tastatura lui nu o înțelege, flecarul transformă caracterele necunoscute în ceva ce lui îi convine și îi susține ideea de bază. Ajunge astfel să modeleze faptele pentru a-i demonstra teoria și nu de a modela teoria pentru a susține faptele.

  Flecarul e smart, și are și o viziune smart, în accepțiunea lui, iar în momentul în care îi este activată funcția de smart view, cea de nearby share se autoactivează după rularea unui dll de „haide, mai dă-mi un cincizeci să-mi dreg virusu”.

  Flecarul versiunea 2021, față de cea 2020, contestă într-un mod brutal și consecvent orice înseamnă logică și rațiune, descărcând toate versiunile de cal troian, fiind convins că în pachetele piratate, va găsi și o versiune cu licență windows. Bineînțeles că acest lucru duce inevitabil la coruperea fișierilor deja existente din fabrică, iar cel mai mult va avea de suferit va fi placa audio. Flecarul își va expune ideile, vomitând ilogică și refuzând orice urmă de dialog, toate acestea la un volum distorsionat al realității.

  Flecarul va găsi întotdeauna, prin bluetooth, alte modele compatibile cu softul lui cu care va intra instantaneu în sincron. La Arad, flecarul poate fi găsit în mai toate colțurile județului și municipiului, însă acesta nu stă în colț niciodată. Nu stă niciodată ascultând, analizând, căutând, verificând.

  Nu, flecarul arădean va comenta, acuza, distorsiona, forța piesa pătrată în cerc, după care abia apoi va termina de citit, și asta doar la îndemnul unui alt flecar care îl avertizează că va găsi mai multe probleme dacă se va duce cu „analiza” lui până la capăt.

  Flecarul, în esență, este un pseudo cetățean ancorat într-o lume trecută a misticismului în care orice poate fi explicat prin supoziții și zvonuri, dar niciodată prin fapte. O lume în care relativitatea dovezilor sunt la fel de subiective ca și cel care le aduce.

  Am avut ocazia de a sta la o miuță cu un flecar arădean. Era afară la țigară și nu a fost nevoie defel să încerc să încep o discuție anostă despre vreme cu el, deoarece știa că îmi doresc o doză în înțelepciunea lui. Vă las cu ce m-a lăsat el, cu argumentul suprem care a eclipsat orice încercare timidă de-a mea de a privi lucrurile în mod rațional: „Sunt interese mari la mijloc”.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.