Sunați urgent la 112 dacă îl vedeți! A lăsat un mesaj pe Facebook și a dispărut… (FOTO)

  de Andrei George | 5 iulie 2016, 6:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ioan Bogdan Flonta a dispărut de la domiciliu la data de 03 iulie 2016, se arată într-un comunicat remis de IPJ Arad. Bogdan, în vârstă de 31 de ani, are următoarele semnalmente: înălțime 1,86m, 90 de kg, păr brunet tuns scurt, ochi albaștri.

  La data dispariției bărbatul purta un tricou negru și pantaloni negri.

  Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

  Din informațiile obținute de pe profilul său de Facebook, Bogdan este bucătar la restaurantul unui hotel din Arad. Prietenii îi spun „Nenu”.

  Înainte cu câteva zile de dispariție, Bogdan a lăsat scris un mesaj pe Facebook care lasă loc de multe interpretări… Vezi mai jos mesajul, scris în engleză.

  bogdan 1

  disparut

  FOTO: facebook.com

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.