vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Sun la Poliție!”… „Păi… sunt polițist”… „De ce?”… „De meserie” – dialog „superb” între un hoț și un om al legii îmbrăcat în pijama

  de Special Arad | 22 iunie 2020, 3:04 PM | Naţional

  2

  Scene comice în Târgiu – Jiu, unde un hoț a fost prins de un polițist care l-a fugărit în prijama. Polițistul Bogdan Chirițoiu, din Târgu-Jiu, și-a început concediul trezit din somn de țipetele unei femei care tocmai fusese atacată de un tâlhar. „Ce haine… ce încălțăminte, așa am fugit după el, în pijama”, povestește polițistul, care a fost amenințat de hoț… cu Poliția.

  Bogdan Chirițoiu este ajutor de șef la Postul de Poliție Ciuperceni și luni era prima zi de concediu. Era acasă, în Târgu-Jiu, când a auzit țipetele unei femei.

  „Imediat am sărit din pat și m-am uitat pe geam, numai să văd cum un individ trăgea de geanta unei femei, pe care, în cele din urmă, a reușit să o smulgă. Am ieșit repede din casă… ce haine… ce încălțăminte, așa am fugit după el, în pijama. L-am prins destul de repede”, povestește Bogdan.

  Dialogul cu tâlharul:

  „Tâlharul: Sun la poliție!

  Bogdan: Pai…. sunt polițist!

  Tâlharul: De ce?”.

  Reprezentanții Poliției Române au postat, pe pagina de Facebook întâmplarea și au completat replica lui Bogdan: „De meserie!”.

  Polițistul „erou” este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”, din Câmpina, promoția 2012 și a lucrat mai întâi la IPJ Caraș Severin, până în 2016, când s-a transferat la IPJ Gorj, ca ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliție Ciuperceni.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.