Șumudică și-a reziliat contractul cu gruparea din Turcia, Gaziantep

  de Special Arad | 10 ianuarie 2021, 6:10 PM | Sport

  2

  Marius Şumudică (49 de ani) și-a încheiat activitatea la formația turcă Gaziantep, echipă pe care a adus-o în doar două sezoane în prim-planul fotbalului turcesc.

  CV-ul lui Marius Şumudică, ca antrenor, include 17 echipe, și în doar două rânduri fostul rapidist a prins mai mult de un an la un club. S-a întâmplat prima dată la Astra, unde a stat între aprilie 2015 şi iunie 2017, şi a doua oară acum, la Gaziantep, unde a fost numit la 14 iunie 2019. Aventura în Turcia s-a încheiat astăzi.

  Marius Şumudică, deşi cu rezultate impresionante, a provocat un scandal legat de prelungirea contractului său, scadent în vară, care i-a iritat atât de mult pe turci, încât au preferat despărţirea de tehnicianul român, încă de acum!   „Drumurile noastre s-au despărţit. Marius Şumudică a antrenat aproximativ un an şi jumătate la Gaziantep. Ne exprimăm recunoştinţa sinceră faţă de Şumudică şi întregul său staff pentru contribuţia adusă echipei noastre în timpul serviciului. Le urăm succes în următoarea aventură“, a anunţat conducerea clubului Gaziantep printr-un comunicat.

  Cel mai probabil, Marius Şumudică va merge acum în Arabia Saudită, la Al-Shabab Riad, grupare pe care a mai pregătit-o, în sezonul 2018-2019. Şi de la această formaţie a plecat, deoarece, în ciuda rezultatelor bune, i-a indignat pe arabi cu comportamentul său!

  Sursa: adevarul.ro

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.