marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Succes al înotătorilor amatori arădeni la maratonul de înot. Experiența Multisport a înotat 24 de ore!

  de Special Arad | 26 martie 2015, 12:59 PM | Sport

  0

  Echipa Experiența Multisport din Arad a luat parte la Maratonul de înot 24h AquaMasters, ediția a  IV-a, ce a avut loc în bazinul „Bega”din Zona Circumvalațiunii (Timișoara) timp de 24 de ore fără încetare începând cu sâmbătă, 21 martie 2015, de la ora 13. Organizată de către Clubul de Înot Masters din Timișoara cu ocazia Zilei Internaționale a Apei (22 martie), această competiție s-a remarcat prin faptul că titularii fiecărei echipe participante- o echipă a fost formată din 8 titulari plus maxim 2 rezerve (opțional)- au înotat câte 30 de minute, în 6 runde, în ordinea programării (în total 3 ore).

  După acest adevărat tur de forță ce a rezultat în 72,45 de km înotați, echipa Experiența Multisport a ocupat locul III în cadrul clasamentului general al echipelor. La această competiție deschisă atât amatorilor, cât și profesioniștilor au participat în cadrul a 8 echipe înotători din țară și câțiva străini.

  Echipa Experiența Multisport a fost alcătuită din: Dan Mihai Schramco (căpitan de echipă), Adrian Arvinti, Răzvan Aurelian Tomoș, Cristian Mladin, Sorin Victor Roman, Alexandru Vodă, Cosmin Rufu, Mihai Nicolae Ștefan Tomescu-Vlad și Octavian Eugen Rufu.

  De menționat este faptul că Octavian Rufu a înotat în 2 schimburi a câte 30 de minute un total de 2,1 km, iar Răzvan Aurelian Tomoș a înotat în 4 schimburi a câte 30 de minute un total de 5,1 km. Toți ceilalți componenței ai echipei au înotat în 6 schimburi a câte 30 de minute, totalizând la nivel individual următorul număr de km înotați: Adrian Arvinti- 10 km; Cosmin Rufu- 9 km; Dan Mihai Schramco- 10,95 km; Sorin Victor Roman- 6,65 km; Cristian Mladin- 7,35 km; Alexandru Vodă- 8,5 km; Mihai Nicolae Ștefan Tomescu-Vlad- 12, 8 km.

  De asemenea, membrii echipei Experiența Multisport au obținut premii și la nivel individual, astfel:

  –  Locul I la categoria 75-79 de ani (2,1 km) și premiul special pentru cel mai în vârstă participant  (75 de ani) – Octavian Rufu;

  –  Locul II la categoria 45-49 de ani (10 km)- Adrian Arvinti;

  –  Locul II la categoria 40-44 de ani (9 km)- Cosmin Rufu;

  –  Locul I la categoria 35-39 de ani (10,95 km)- Dan Mihai Schramco;

  –  Locul I la categoria 18-24 de ani, premiul special pentru cei mai mulți km înotați în cadrul competiției (12,8 km) și premiul special pentru cel mai mare număr de km înotați într-o sesiune de 30 de minute (2,2 km)- Mihai Nicolae Ștefan Tomescu-Vlad

  „M-am simțit onorat să reprezint Aradul la o competiție de asemenea anvergură. Pentru mine înotul reprezintă sursa zilnică de bună dispoziție fizică și psihică. Nu aș putea concepe o zi fără sport!” Mihai Nicolae Ștefan Tomescu-Vlad, student în anul III al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad

  „A fost un concurs de înot inedit pentru fiecare dintre noi. Performanța echipei noastre de ștafetă, Experiența Multisport Arad, a fost posibilă numai prin antrenament, voință și spirit de echipă: cu toții am tras cât am putut de tare în fiecare schimb de 30 de minute din cele 6 runde din zi și noapte. Doresc să le multumesc si pe aceasta cale colegilor de echipă pentru efortul depus.” Dan Mihai Schramco, căpitan al echipei de înot Experiența Multisport.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.