Subprefectul Sălajului a murit după ce un foișor s-a prăbușit peste el și alți oficiali din cauza vântului puternic

  de - | 22 June 2022, 8:26 AM | Naţional

  0

  (foto: Europa FM)

  Virgil Ţurcaş, subprefectul județului Sălaj, și-a pierdut viața după prăbușirea acoperișului unui foișor peste acesta și alte oficialități aflate la o întâlnire despre probleme de mediu.

  Potrivit informațiilor făcute publice de Instituţia Prefectului Sălaj, subprefectul Virgil Ţurcaş participa alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în judeţ.

  Virgil Ţurcaş a fost rănit grav în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor smuls de o rafală de vânt, în localitatea Hurez.

  El era inconștient când au sosit medicii și deși s-a încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat. Alte trei persoane au fost rănite.

  Sursa: Europa FM.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.