joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Subprefectul Elena Popa a murit în spital în urma unei forme sever de Covid! Era internată din decembrie

  de Special Arad | 31 ianuarie 2021, 9:44 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Subprefectul de Timiș, Elena Popa, s-a stins duminică, după ce a fost infectată cu coronavirus încă de la finele lunii decembrie, atunci când a fost și internată în spital.

  Aceasta a fost internată în 28 decembrie, cu febră, fără gust, fără miros. A făcut o forma severă de COVID, iar la scurt timp starea ei de sănătate s-a înrăutîțit. De mai multe zile era internata în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș, unde a fost intubată.

  În ciuda eforturilor medicilor, Elena Popa a murit.

  Ea a fost numita subprefect de Timiș în ianuarie 2020, completând alături de Mircea Băcală și Liliana Oneț echipa de conducere a Prefecturii Timiș.

  Înainte de a deveni reprezentant al Guvernului în teritoriu, Elena Popa a activat ca funcționar în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș.

  Sursa: Opinia Timișoarei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.