Subofițerul șpăgar de la Penitenciarul Arad a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

  de Special Arad | 4 mai 2015, 12:34 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  UPDATE: Subofițerul Ioan Pavel Mihoc de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad, care a fost prins în ianuarie, a.c., primind foloase necuvenite de la un deținut pentru a-i facilita comunicarea cu exteriorul pușcăriei, a fost condamnat astăzi, 4 mai,  2015, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare de o Instanță a Tribunalului Arad. Clemența instanței are ca explicație faptul că inculpatul și-a recunoscut vinovăția, mergând pe „procedura suimplificată.”


  Titlul precedent: Subofițerul Ioan Pavel Mihoc de la Penitenciarul Arad – arest la domiciliu Știri Arad. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus, prin rechizitoriul din data de 19.02.2015, trimiterea în judecată a inculpatului Mihoc Pavel Ioan, în stare de arest la domiciliu, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. În fapt, din probele administrate până în acest moment procesual, s-a reţinut că: În cursul lunii ianuarie 2015, inculpatul Mihoc Pavel Ioan – în calitate de angajat al Penitenciarului Arad cu atribuţii de supraveghere, control şi escortare a deţinuţilor –  a pretins suma de 1.000 lei de la denunţătorul D.M. pentru a introduce în penitenciar un dispozitiv de comunicare la distanţă ( telefon mobil) disimulat într-un ceas de mână, şi,  pentru a-l preda unui deţinut aflat în executarea unei pedepse privative de libertate. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Arad.  (23 februarie, 2015)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.