duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  SUA susțin că Rusia s-ar pregăti să „regizeze” un videoclip care ar arăta un fals atac asupra Rusiei

  de - | 4 februarie 2022, 7:47 AM | Internaţional

  1

  SUA susțin că Rusia se pregătește „să fabrice” un pretext pentru o invazie în Ucraina, folosindu-se de un fals videoclip care ar pune în scenă un presupus atac împotriva Rusiei, relatează presa internațională, citând surse din serviciile americane de informații.

  Purtătorul de cuvânt al Pentagonului a anunțat oficial că SUA au dovezi că Moscova intenţionează să producă un film cu un fals atac ucrainean asupra Rusiei, pe care îl va folosi ca pretext pentru a invada Ucraina.

  „Credem că Rusia ar putea produce o înregistrare video de propagandă foarte violentă, care ar arăta cadavre şi persoane jucând rolul unor rude îndoliate, precum şi imagini cu locuri care ar fi fost distruse cu echipamente militare ucrainene sau occidentale”, a declarat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, într-o conferinţă de presă.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.