sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Stupoare printre microbiști! 28 de meciuri de la Euro 2016, EXCLUSIV pe Dolce Sport

  de Special Arad | 30 martie 2015, 10:42 AM | Sport

  0

  Dolce Sport a anunţat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că a achiziţionat drepturile TV pentru transmisia Campionatului European de fotbal din 2016. Conform Telekom, pe canalele Dolce Sport vor fi transmise toate cele 51 de partide ale turneului final din Franţa.

  Un număr de 28 de meciuri vor fi transmise exclusiv pe Dolce Sport, restul în „paralel” cu TVR. Comunicatul Telekom vine pe fondul unor zvonuri din piaţă ce puneau sub semnul întrebării capacitatea TVR de a achiziţiona drepturile TV pentru Euro 2016. Totuşi, din comunicatul redat integral mai jos reiese faptul că Dolce Sport va transmite în exclusivitate 28 din cele 51 de partide, restul de 23 urmând a fi foarte probabil „împărţite” cu televiziunea naţională, scrie ProSport.

  Iată comunicatul emis de Telekom:

  Campionatul European de fotbal din 2016 va putea fi urmărit integral la Dolce Sport. Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franţa vor fi transmise în direct pe canalele televiziunii deţinute de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise în exclusivitate la Dolce Sport.

  Vara anului 2016 va fi una mult aşteptată de microbişti. Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor întâlni la Campionatul European din Franţa (10 iunie – 10 iulie), unde şi Naţionala României are şanse mari de calificare, ocupând în acest moment primul loc în Grupa F preliminară. Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport.

  În plus, clienţii Telekom Romania se vor bucura de o experienţă completă, multi-ecran, putând urmări, live, Campionatul Euro 2016 nu doar pe TV, ci şi pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile”, se arată în comunicatul de presă, încheie ProSport.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.