duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Studenții de la Design, în rol de jurați la Târgul de Paște

  de Special Arad | 17 aprilie 2022, 10:45 AM | Administraţie | Educaţie

  0

  Au fost acolo în prima zi de târg și au analizat fiecare decor realizat de participanții la Târgul de Paște al Primăriei Arad. A fost o zi specială pentru studenții Facultății de Design ai Universității „Aurel Vlaicu”  care au fost jurați în concursul organizat de municipalitate pentru cel mai frumos decor.

  Au văzut, au dezbătut, au ales și au anunțat câștigătorul: Cool Plus S.R.L.

  „A fost o experiență inedită pentru studenții noștri. Sunt convinsă că le-a plăcut și că și-au luat în serios rolul de jurați. Ideea municipalității de a implica Facultatea de Design în acest proiect ne-a bucurat și cred că această colaborare va continua și în viitor. Este important pentru studenți să participe la viața orașului, să fie conștienți de rolul lor în dezvoltarea comunității din care fac parte” a declarat Ramona Lile, rectorul UAV Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.