duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Studenții de la Asistență Socială continuă campania „Ajută-ne să-i ajutăm!”, venind în ajutorul unei familii cu trei copii, crescuți de bunici

  de Special Arad | 15 februarie 2020, 3:17 PM | Știri Arad

  0

  Studenţii specializării Asistență Socială din cadrul Universității  “Aurel Vlaicu” Arad , campanie coordonată de Breaz Alina, cadru universitar.

  De această dată au vizitat o familie în care bunicii se ocupă de educația a trei copii cu vârste de 5, 10, respectiv 14 ani. Băiatul de 5 ani, împreună cu verișoarele sale, locuiesc toți în două camere după incendiul cauzat de vechimea sobei. În ciuda condițiilor precare, fata de 14 ani își susține bunicii în treburi gospodărești cu zâmbetul pe buze. Cele două fete își continuă educația școlară cu încredere si entuziasm.

  Copii s-au bucurat nespus de mult de vizita studenților arădeni și au fost foarte sociabili, deschiși la orice subiect de discuție.

  Elevii Asistenței Sociale au avut o satisfație aparte, văzând bucuria familiei după vizita lor. O mică bucurie nu trebuie să vină doar în anumite momente ale anului, cum ar fi sărbătorile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.