vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Studenţi UAV premiaţi la Oradea

  de Special Arad | 19 mai 2016, 2:49 PM | Educaţie

  0

  Au participat şi au câştigat. Cinci studenţi ai Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad s-au întors cu premii de la Simpozionului Naţional ”Brainstorming în Agora Cercurilor Studențești”, BACStud2016 de la Oradea. În cadrul aceluiaşi eveniment a avut loc şi  workshop-ul studențesc “Creşterea eficienţei energetice la consumatori industriali şi casnici” unde studenţii arădeni au impresionat asistenţa.

  „A fost o experienţă extraodinară şi mă bucur că am fost acolo. Cele câteva minute în care am prezentat în plen lucrarea mea mi-au dat convingerea că merită să munceşti, să participi la evenimente de o asemenea anvergură iar rezultatele vor apărea cu siguranţă”, a declarat Robert Boran (anul IV), câştigătorul locului I.  Cu la fel de mult entuziasm s-au întors şi ceilalţi participanţi, Alexuţa Daniel (anul II) care a obţinut locul III, Andrei Moţ (anul II) care a primit menţiune precum şi echipa formată din Florin Şofineţ  şi Raul Bogdan Vesa, care şi-a revendicat locul II în competiţia studenţească.

  „Ne bucură rezultatele acestor studenţi cu atât mai mult cu cât competiţia la care au participat a fost onorată de prezenţa unor distinşi profesori universitari. Faptul că ne le-a fost apreciată şi răsplătită munca este fără îndoială o încurajare pentru ei de a continua pe acest drum al performanţei”, a punctat prof. univ.dr.ing. Valentina Bălaş.  „Nu sunt singurii care au obţinut rezultate bune. Să nu uităm că fratele unuia dintre aceşti studenţi, tot student al UAV, a făcut parte din echipa care s-a calificat la faza mondială a unei competiţii prestigioase. Se poate face performanţă, e drept cu multă muncă şi multă voinţă, dar se poate”, a punctat şi prof.univ.dr Marius Bălaş.

  „Rezultatele acestor studenţi ne bucură şi ne dau încredere că ceea ce facem aici, la Universitatea Aurel Vlaicu, se poate numi educaţie pentru performanţă. Munca acestor studenţi, rezultatele lor recunoscute în mediul academic, sunt cei mai importanţi mesageri ai universităţii noastre” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.