joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Studenți amenințați cu pistolul de un infractor! (Video)

  de Special Arad | 20 august 2016, 9:52 AM | Naţional

  0

  Scene de groază în Capitală, mai mulţi studenţi au fost ameninţaţi cu pistolul de un infractor, în faţa căminului. Agresorul chiar i-a pus arma la tâmplă unui student, deranjat că tinerii făceau gălăgie. Scena a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

  Scene de groază au avut loc joi noaptea în faţa unui cămin studenţesc din centrul Capitalei. Mai mulţi tineri care stăteau pe o bancă au fost luaţi la rost de un bărbat care locuia în zonă pentru că făceau prea multă gălăgie. După un schimb de replici, individul a scos un pistol, l-a armat şi i l-a pus la tâmplă unui băiat.

  Speriaţi, băieţii au spus că vor chema poliţia şi pentru scurt timp conflictul părea să se încheie, individul dând semne că pleacă, însă s-a întors şi l-a lovit pe studentul ameninţat. Un prieten i-a sărit în apărare şi l-a lovit pe agresor. Toate imaginile au fost surprinse pe o cameră de luat vederi.

   

  Sursa: rtv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.