Strigătul disperat al unui medic din Arad ajunge la Iohannis și Orban! „De trei zile sunt simptomatic și nimeni nu știe nimic”

  de Lucian Dănilă | 26 martie 2020, 7:34 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor

  1

  Dacă v-ați întrebat de ce nu scriem despre nici un medic din Arad dacă este sau nu infectat cu coronavirus, nu o facem pentru că – din nefericire – nu știu nici ei dacă au contractat virusul.

  Astăzi, într-un comunicat valabil mai mult la matematică decât la informarea oamenilor ni se transmitea că doi medici din Arad sunt infectați cu COVID-19. Nici un nume, nici o secție, nimic altceva… Prin Spitalul Județean Arad au ajuns medicii să se ferească unii de alții într-o perioadă în care pandemia nu mai este la ușă, ci le este chiar în casă. Asta după ce patru zile au plimbat un bolnav de coronavirus prin spital, fără a i se face testul… A murit fiind pozitiv la COVID-19.

  Un medic din Arad, Bogdan Pitiș, își scrie mâhnirea pe Facebook, iar acum așteaptă ca ecoul cuvintelor sale să ajungă până la președintele Iohannis sau premierul Orban. Bogdan Pitiș este medic la Unitatea de Primiri Urgențe Arad (UPU).

  Bogdan Pitiș

  „Sunt foarte mahnit de ceea ce se intampla.  Vad si citesc atatea postari si chiar articole media locala, medici infectati, aparatura, grija fata de cetateni, chiar ca s-au primit rezultatele testarilor cadrelor medicale. Am zis ca tac dar nu mai am incotro. De cateva zile astept rezultatul testarii  pt SARS-covid2, in urma expunerii. Nici la aceasta ora NU am primit rezultatele. Am sunat la Prefectura, DSP Arad, Spitalul Victor Babes TM, nimeni nu stie nimic.

  Domnule Iohanis, dl.Orban, dl.Tataru, dl.Arafat fac un apel la dvs. Va rog sa ma ajutati. De 3 zile am inceput sa fiu simptomatic si nimeni nu stie nimic, sau nu se vrea. Sunt acasa, izolat cu 3 copii si sotia.

  Va multumesc !!!!”

  Deci, de trei zile li s-au făcut testele pentru coronavirus, dar nimeni nu îi informează nici măcar pe ei, pe medici, dacă sunt sau nu infectați.

  Se zice că până să ajungi la Dumnezeu, te mănâncă sfinții…

  În războiul nostru cu virusul, până să ajungem la medici, îi doboară virusul chiar pe ei…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acest medic este pozitiv Covid 19. A venit rezultatul lui imediat după acest scandal de pe site urile de socializare. Este confirmat infectat. Va rog sa faceți public acest lucru și sa luați legătura directa cu acest individ ca sa ne poată spună mai multe in legătura cu locurile care au fost frecventate de acesta pentru a știi fiecare persoana in parte ce măsuri sa ia.

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.