Ștrandul se deschide la 1 mai! Vezi care sunt noile jucării

  de Lucian Dănilă | 23 aprilie 2014, 5:34 PM | Știri Arad

  0

  Ștrandul se deschide oficial la data de 1 mai, așa cum de mulți ani sunt obișnuiți cei care îl frecventează. Un subiect la modă, mai ales printre consilierii locali, ștrandul naște an de an discuții despre funcționalitatea sa, dar și despre aspect și ceea ce oferă el celor care aleg să își petreacă timpul liber în această oază.

  Dincolo de discuții, el reprezintă un loc de agrement agreat de mulți dintre arădenii care se mulțumesc cu plaja, bălăcitul sau doar relaxatul în acest loc.

  „Ștrandul Neptun va avea noi atracții în această vară. Ultimele pregătiri pentru noul sezon care începe la 1 mai sunt în desfășurare, în aceste zile fiind instalate noile jocuri acvatice la ștrandul pentru copii și în zona bazinelor mari, care au fost placate cu mozaic azuriu”, se arată într-un comunicat remis de Primărie.

  Într-adevăr, în acest sezon apar noi jucării în bazine, ele fiind enumerate mai jos:

  – ciupercă

  – obstacol

  – tunuri de apă

  – o barcă

  – balansoar

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.