Primăriei Arad, cu dedicație: „Highway to Hell”! Pentru strada Andrei Șaguna și multe altele

  de Special Arad | 6 aprilie 2014, 1:43 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Strada Andrei Șaguna, una din străzile cu trafic intens din Arad, a ajuns să fie în aceste zile un adevărat coșmar pentru șoferi. Primăria municipiului anunța în urmă cu două săptămâni că din luna martie s-au reluat lucrările de reparații și modernizare a străzilor din municipiu. „În zona centrală primele străzi care au intrat în lucru pentru modernizarea carosabilului sunt Ghiba Birta, Crișan și Andrei Șaguna, străzi pe care s-au realizat în anul 2013 investiții de reabilitare a rețelelor subterane de apă-canal”, anunța Primăria în urmă cu două săptămâni. Mai mult, primarul Falcă a sărit repejor și și-a pus și fotografii pe Facebook cu lucrările de modernizare amintite.

  Ce ne-am spus noi, ieri, în zi de duminică? Hai să verificăm, mai ales că traficul într-o astfel de zi e mai lejer, așa că nu riscam să nu ne întoarcem la timp în redacție, pentru a publica știrea. N-am avut nicio surpriză: nici urmă de vreo reparație a carosabilului pe strada Andrei Șaguna! Și ca să ne credeți pe cuvânt, ne referim la cei care nu au fost în zona respectivă, priviți fotografiile și vizionați filmul! Și vă spunem noi, nici măcar artiștii de la AC/DC, cu al lor Highway to Hell (predestinat, nu?), n-au mai fost în stare să ne acopere înjurăturile…  Asta pentru că la fiecare aproximativ 10 metri, șoseaua este traversată de câte un șanț acoperit cu pământ și balast peste care, atunci când treci cu mașina, ți se zdruncină și creierii dacă ai mai mult de 20 km/h. Modernizare, ai?

  În aceeași situație sunt și alte câteva străzi din Arad. Muuuulte! De parcă Primăria Arad ar avea o strategie în acest sens, în așa fel încât să vedem cât de mult se lucrează în fiecare primăvară! Străzile Căpitan Ignat, Eftimie Murgu sau Liviu Rebreanu, care fac legătura între strada Andrei Șaguna și strada Pădurii, pe care s-a lucrat anul trecut, arată aproape identic. Când te gândești că în alte țări, lucrări de același nivel sunt executate în câteva săptămâni, mai că-ți vine să-i pui „ceva” la primar pe wall (pe Facebook)! Și să nu credeți că ar fi cumva vorba de felicitări…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.