Ștefania Miculaiciuc, o tânără mamă de doar 24 de ani, a murit după ce și-a văzut băiețelul – o dramă cutremurătoare

  de Mihai Todoca | 19 mai 2017, 10:39 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Știri Arad. Ștefania Miculaiciuc era din Dud, iar ieri s-a pregătit pentru o operație de rutină, fiind vorba de o banală cezariană în secolul XXI. Operația a avut loc la Ineu. Din nefericire, la scurt timp după ce a dat naștere unui băiețel perfect sănătos și l-a putut săruta de bun venit în această viață, trupul Ștefaniei Miculaiciuc nu a mai rezistat și tânăra mamă a făcut embolie. Transportată de urgență la Spital în Arad, s-a constatat de către medici că trebuie dusă la Timișoara. Aici ne lipsesc câteva amănunte, însă e cert că ulterior, în elicopterul SMURD, în aer spre Arad dinspre Timișoara, Ștefania a intrat în stop cardiac.

  Nu mai puțin de o oră și jumătate au încercat doctorii din Arad să o resusciteze, însă nu s-a mai putut face nimic. Ștefania a murit la doar 24 de ani, lăsând în urmă băiețelul și tatăl de numai 28 de ani.

  De ieri începând, Ștefania va trăi prin băiețelul ei, dar drama îi va apăsa veșnic pe cei rămași.

  Revenim.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.