duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Start la răsfăț! A început târgul „Vicii & Delicii”

  de Raluca Medeleanu | 19 octombrie 2018, 6:17 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În acest weekend, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad ne lansează o reală provocare vizuală, olfactivă și gustativă, aducând laolaltă toate delicatesurile care ne pot trece prin minte. Provocarea vine sub numele „Vicii & Delicii”, un târg sofisticat, ajuns la cea de a doua ediție, care se ridică întocmai așteptărilor. Târgul și-a deschis porțile vineri, de la ora 14:00, la Expo Arad.

  Într-unul dintre cele trei pavilioane se găsește sectorul de vinuri pentru toate gusturile, oricât de capricioase ar fi ele, fiind prezente majoritatea cramelor de referință din țară, dar și o selecție importantă de vinuri internaționale, iar în celălalte pavilioane se găsesc toate „trufandalele”: de la prăjituri, dulcețuri, ciocolăți rafinate, la brânzeturi alese, carne proaspătă de vită, mezeluri afumate din carne de vânat, diferite uleiuri și o sumedenie de condimente.

  Pe lângă partea expozițională, în cadrul târgului se desfășoară și live cooking cu invitatul special Chef Antonio Passarelli, dar și cu alți bucătari profesioniști extrem de talentați în arta gastronomică.

  Programul târgului:

  Vineri: 14:00 – 20:00

  Sâmbătă: 11:00 – 20:00

  Duminică: 11:00 – 18:00

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.