Start amânat! Calificările la BRD Arad Chellenger sunt întârziate de ploaie

  de Lucian Dănilă | 1 iunie 2014, 11:40 AM | Sport | Topic special

  0

  BRD Arad Challenger, turneul de tenis de câmp care se dispută în această săptămână la Arad, la baza Activ, trebuia să înceapă în această dimineață de la ora 9 cu meciurile de pe tabloul de calificări. Acestea nu au început încă, organizatorii așteptând să se oprească ploaia. Ultimul termen este de jumătate de oră.

  De la ora 11 va avea loc conferința de presă care deschide competiția, tot atunci urmând a se trage la sorți și meciurile de pe tabloul principal. Invitatii conferinței de presa sunt Marius Copil, primarul Gheorghe Falcă, Nicola Carabenciov – Directorul Executiv BRD-Groupe Société Générale Timișoara, Cosmin Hodor – Directorul de turneu și Hans Juergen Ochs – Supervizorul ATP.

  Pe tabloul de calificări al turneului în valoare de 35.000 de euro figurează și doi sportivi arădeni. Darius Neică îl va avea ca adversar pe sârbul Zdravkovic, iar Dragoș Torge beneficiază de un prim tur liber, apoi va juca cu brazilianul Neis, locul 500 mondial.

  Alți 22 de jucători vor evolua în calificări, principalul favorit fiind spaniolul Munoz de la Nava, locul 300 ATP, care a mai participat la Arad și la prima ediție a turneului. Dintre cei 22 de jucători, doar patru jucători vor ajunge pe tabloul principal.

  Pe tabloul principal al competiției figurează șapte jucători români. Cel mai bine cotat este Victor  Hănescu, care este și principalul favorit al întrecerii. El a mai jucat la Arad în urmă cu doi ani când a pierdut finala disputată cu argentinianul Facundo Bagnis. Ceilalți români sunt Adrian Ungur, câștigătorul de anul trecut, Marius Copil, arădeanul aflându-se printre cei opt favoriți, el fiind vicecampionul în exercițiu, Crivoi – calificat direct, Ciorcilă, Luncanu și Antonescu – ultimii trei cu wild-card.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.