Starea de urgență a pus lacătul și pe Sala Polivalentă

  de Dan Lazăr | 19 martie 2020, 12:25 PM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Decretul președintelui României prin care s-a instalat starea de urgență în țară a oprit orice activitate sportivă în spații închise, astfel că Ministerul Tineretului și Sportului s-a conformat și a hotărât să închidă toate locațiile de care dispune. În această situație se află și Sala Sporturilor „Victoria”, aflată în administrarea Direcției Județene de Sport și Tineret Arad, care a fost închisă, urmând exemplul unei alte locații a DJTS, Bazinul acoperit „Delfinul”, închis încă de la finele săptămânii trecute.

  „Am notificat cluburile, care oricum în ultimele zile şi-au suspendat activitatea, asigurând doar permanenţa prin angajaţii DJST. Sperăm să trecem cât mai repede peste aceste momente şi viaţa, inclusiv sportul, să reintre pe făgaşul normal”, spune Dan Cuedan, director adjunct al DJST Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.