„Star Wars: The Old Republic” va avea parte de o expansiune aniversară

  de - | 11 iulie 2021, 10:25 AM | IT

  0

  A trecut ceva timp de la ultima expansiune majoră a jocului MMORPG dezvoltat de BioWare, însă acum știm ce urmează, studioul canadian anunțând expansiunea Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith, care urmează să fie lansată în cursul acestui an, scrie HotNews în rubrica Nerd Alert.

  Deocamdată nu avem o dată de lansare oficială, însă ținând cont că expansiunea a fost anunțată ca una aniversară pentru a celebra 10 ani de la lansarea jocului pe 20 decembrie 2011, cel mai probabil ne putem aștepta la aceasta cândva la sfârșitul anului.

  Anunțată într-o conferință de presă susținută de BioWare Austin, ultima expansiune va continua povestea Vechii Republici în timp ce jucătorii vor încerca să îl vâneze pe Sith-ul renegat Darth Malgus . Aceștia vor putea explora mai multe planete noi, printre care lumea acvatică Manaan și o misterioasă planetă nouă cu un vârf numit Elom, dar și rămășițele unei stații de cercetare din spațiu, scrie IGN, citat de HotNews.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.