duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Stadiul lucrărilor de reabilitare a Liceului Special „Sfânta Maria”

  de Special Arad | 4 mai 2022, 2:56 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Ionel Bulbuc, a inspectat miercuri lucrările de reabilitare de la Liceul Special „Sfânta Maria”. Acesta a făcut o vizită pe șantierul instituției de învățământ, împreună cu directorul școlii și cu dirigintele de șantier.

  „Am fost astăzi pe șantierul de la Liceul Special, unde lucrările de reabilitare au avansat considerabil. Vorbim despre lucrări cu o valoare de peste un milion de lei, ale căror target este acela de a asigura un confort termic elevilor și profesorilor, dar și de a fi făcute economii substanțiale, prin reducerea cheltuielilor aferente încălzirii. La finalizarea lucrărilor vom avea o suprafață de 1.800 mp de fațade, 442 mp de ferestre și 36,87 mp de uși exterioare reabilitate”, spune vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

  Până în acest moment au fost reabilitate mai multe încăperi ale Liceului Special „Sfânta Maria”, iar acum se lucrează la fațadele dinspre curtea instituției.

  „Așa cum am spus, lucrările avansează bine, până acum fiind reablitate mai multe săli de clasă, dar și laboratoare. În momentul de față se lucrează la reabilitarea fațadelor dinspre curtea interioară a liceului. Vorbim aici despre montarea termosistemului și despre înlocuirea tâmplăriei exterioare. De asemenea, a fost reabilitată și sala de sport a acestui liceu”, a mai explicat Ionel Bulbuc, vicepreședinte CJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.