luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sportul după coronavirus: Prima competiție de motociclism din județul Arad, la finele lunii iulie, la Sebiș! Drag Racing a fost amânat, din nou!

  de Dan Lazăr | 26 mai 2020, 4:10 PM | Coronavirus | Sebiş | Sport | Știri Arad

  0

  Federația Română de Motociclism a propus, în această săptămână, un nou calendar competițional pentru sezonul 2020, care prevede că prima competiție din județul nostru va avea loc la finele lunii iulie, la Sebiș.

  Din păcate pentru iubitorii acestei discipline sportive, Cupa „Drag Racing”, programată în 6-7 iunie, la Arad, ce părea că va fi prima competiție moto după relaxare s-a amânat. Cupa „Drag Racing” ar putea avea totuși loc în 29-30 august, dar și în 3-4 octombrie. Conform noului calendar, primele competiții vor avea loc în weekendul lui 20-21 iunie, la Moreni (motocros și enduro-cross) și Orăștie (hard-enduro).

  În ceea ce privește întrecerile moto din Arad, acestea vor debuta – conform calendarului din 25 mai 2020 – la Sebiș, în 25 iulie, etapa a II-a a Campionatului Național de hard enduro și enduro-cross Extrem, în organizarea Lion Racing Team Sebiș. De asemenea, FRM speră ca în 22 august, același club să organizeze o nouă rundă a campionatului amintit, de data aceasta la Pleșcuța.

  În fine, evenimentul „King of the hill” din municipiu și județul Arad a fost amânat pentru 14-15 noiembrie, aceasta fiind ultima săptămâna a anului cu întreceri moto în România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.