joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sportul arădean și-a făcut prezentările la Galeria Mall

  de Lucian Dănilă | 25 iunie 2014, 5:15 PM | Sport

  0

  SportFest, noul târg de prezentare a sportului arădean, se desfășoară începând de ieri la Galeria Mall. Nu mai puțin de 30 de cluburi și asociații sportive și-au expus ofertele pentru a atrage copiii spre sport.

  Standurile sunt amplasate atât la parter (vizavi de Cora), cât și la etajul I, la intrarea în Cinema City. S-au făcut și câteva demonstrații la lupte, judo, tenis de masă, tir sportiv, tir cu arcul, sau chiar baschet în fotoliu rulant. Sunt prezentate cluburi cum ar fi CSM Arad, AS Voința Arad (fotbal), Șoimii Pâncota (fotbal), Best Baschet (clubul lui Jiga Bobroczki), Valbon, Cobra Arte Marțiale, CSU Aurel Vlaicu (rugby) și altele.

  În această seară între orele 17.00 – 20.00 cei care vor fi prezenți vor putea urmări muzică ușoară, aerobic, break dance, gimnastică ritmică, dans sportiv, majorete, dans modern, salsa și arte marțiale. Invitați speciali sunt trupele de dans Sesto Sensso și X-Style.

  Evenimentul este organizat de Galeria Mall, Cetatea Voluntarilor și DJTS Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.