Spitalul Militar Timișoara, Credința Vie, Dragostea de Neam și Țară, spiritul Invictus, traversează râul Mureș în județul Arad

  de - | 22 noiembrie 2018, 10:01 PM | Administraţie

  0

  Instituția Prefectului – Județul Arad anunță prezența în județul nostru, cu o săptămână înainte de 1 Decembrie 2018, Marea Sărbătoare a românilor de pretutindeni, când sărbătorim Centenarul Marii Uniri, a Caravanei Medicale „Uniți sub Tricolor prin Sănătate”.

  Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, Spitalul Militar Timișoara continuă Caravana medicală „Uniți sub tricolor prin sănătate” în satul Lalașinț, județul Arad, ai cărui locuitori au fost greu încercați de inundațiile din luna iulie a acestui an.

  Consultațiile vor avea loc în școala din localitate, între orele 11:00-17:00.

  Echipa medical, formată din aproximativ 50 de medici, asitenți medicali și voluntari: Maica Anastasia – medic cardiolog din cadrul Mitropoliei Banatului, maior Dănuț NICOLA, component al echipei Invictus, recent întors de la Jocurile Invictus Sidney 2018, cu medalia de argint la proba tir cu arcul olimpic, vor oferi consultații gratuite persoanelor interesate în următoarele specialităţi medicale: cardiologie, O.R.L., dermatologie,ortopedie, medicina de familie, neurologie, pneumologie,oftalmologie psihologie. Echipa medicală mobilă va oferi consultații gratuite la domiciliu persoanelor imobilizate la pat din localitățile învecinate sau celor care nu au posibilitatea de a se deplasa la sediul caravanei. Centrul de Primiri Urgențe din cadrul instuției va prezenta exerciții demonstrative de acordare a primului ajutor.

  Buna organizare a caravanei medicale a fost realizată în cooperare cu Mitropolia Banatului, Primăria Comunei Bârzava.

  Caravana medicală „Uniţi sub Tricolor prin Sănătate” este un proiect aprobat de Ministerul Apărării Naţionale și susținut de Direcția Medicală, ce se derulează pe întreaga durată a anului sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

   

  Persona de contact – locotenent medic Andra PODGOREANU, TEL.0740/064742.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.