Spitalul Județean va avea 36 de noi posturi de medici și cinci de asistenți

  de Andrei Fuliaș | 28 februarie 2020, 7:45 PM | Administraţie | Sănătate | Știri Arad

  1

  Noua organigramă de funcționare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad urmează să fie în aplicare în zilele următoare, după ce aleșii din Consiliul Județean Arad, instituție care „patronează” unitatea medicală, și-au exprimat votul în acest sens.

  Printre aletele, nou organigramă prevede înființarea a nu mai puțin de 36 de noi posturi de medici specialiști în cadrul Ambulatoriului Integrat.

  Mai exact, este vorba despre 31 de posturi de medici pentru adulți, respectiv cinci posturi de medici la secțiile de copii.

  Totodată, noua organigramă prevede și înființarea a cinci noi posturi de asistenți medicali.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.