Spitalul Județean, sufocat de arădeni infectați cu coronavirus! Nu mai sunt paturi la spitalele Covid-19 din Arad sau Ineu

  Situație disperată la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Arad, unitate medicala care astăzi a anunțat că a crescut cu 55 numărul paturilor dotate cu prize de oxigen pentru pacienții diagnosticați cu Covid-19.

  Iată relatarea unui arădean aflat la UPU Arad:

  Suntem ținuți în cortul roșu, pe bancă, pe targă… Care este mai grav merge în altă parte… este Valea Plângerii. «Nu există locuri de internat», asta auzim în fiecare oră, stăm și așteptăm… Radiografia la plămâni mergem să o facem prin ploaie. Nu ne luăm de cadrele medicale care și ele trec prin ploaie cu noi, care ne explică ca trebuie să le înțelegem că nu este loc nici unde, așteptă să se elibereze în spitale Covid alte locuri. Nu e dreptate pe lumea asta, nu există soluții… De ce nu vine Primăria și Consiliu să găsească soluții? Vreți să murim acasă să nu mai fie probleme pentru nimeni?

  La Urgențele SCJU Arad am aflat că sunt pacienți confirmați cu COVID-19 care așteaptă și de două zile pentru ca să se găsească un pat pentru ei. În jur de 10-15 persoane stau aici pentru că medicii nu le găsesc loc, nici la Municipal, nici la TBC în Grădiște, nici la spitalul din Ineu. „Nu, nu și nu”, acesta este răspunsul primit de pacienții care așteaptă în cortul din curtea spitalului, unde apare un dușman în plus, frigul…

  Conform oficialilor spitalului arădean, pe secțiile COVID-19 erau joi internați 289 de pacienți, dintre care 25 în secțiile de terapie intensivă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Nu e dreptate pe lumea asta, nu există soluții…” Nu mă bucur de suferința și necazul nimănui. Dar când din august se tot repetă cu obsesie, pe toate canalele mediatice, că este important să menținem o distanțare socială, să purtăm masca și să ne „spălăm pe mâini” în draci, tocmai din cauza posibilității apariției acestui scenariu actual de a sufoca sistemul de sănătate în toamnă, ce discuta „prostimea”? BOTNIȚA și Nu CRED că există COVID-19.
   .
   Unde sunteți MĂ dăștepților?! Mereți MĂ și explicați-i arădeanului, ce bolnav îi dârdâie curul de frig în Cortul Roșu, de ce nu există „dreptate” și „soluții”!!! … când voi NU CREDEȚI CĂ EXISTĂ COVID!!! O fi și el o creație a Ocultelor și Ciumei Roșii? Unde-i DĂȘTEAPTA de avocată a DREPTURILOR OMULUI, care instiga la nesupunere? … toți ăștia ar trebui acum mânați cu biciul, în curul gol, ca o turmă de bestii, în „piața publică” și beliți de piele!!!

   +4 voturi
   +1
   -1
   • Imi place ignoranta si superioritatea comentariilor de genul asta. Stie domnul “Peterpan” ca fix oamenii aia nu respectau masurile, la fel cum acum nimeni nu crede in covid si nimeni nu poarta masca. Asta e tot ce stim, sa dam vina aiurea pe lume. De parca noi suntem cei mai rai si nu respectam nici o masura. Da vina si pe celelalte 400 de milioane de europeni, ca de aia explodeaza cazurile in ABSOLUT TOATE TARILE EUROPENE, de aia merita oamenii astia sa stea in corturi asteptand sa se ocupe cineva de ei, ca 400 de milioane de oameni nu sunt responsabili, nu ca avem de-a face cu o boala infectioasa a sistemului respirator iar cazurile cresc fix ca si pana acum tocmai cand incepe iarna, ca si in fiecare an, doar ca acum avem de-a face cu o boala complet noua pentru care inca nu avem imunitate.

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.