duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spital de Psihiatrie nou în Arad, construit de la zero

  de Special Arad | 12 mai 2020, 5:25 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad construiește un nou spital de Psihiatrie în municipiul Arad, pentru care a câștigat o finanțare de 9,6 milioane lei de la Compania Națională de Investiții.

  „Vă reamintesc că din finanțări europene sau cu fonduri de la Guvern, Consiliul Județean Arad construiește un spital de Oncologie, pe strada Vicențiu Babeș în municipiu, un Spital de Boli Infecțioase Adulți, un spital de Psihiatrie la Căpâlnaș, un complex Matern-Pediatrie și, cu bucurie vă anunț, că ne apucăm și de Spitalul de Psihiatrie din municipiu! Asta după ce în anul 2017 am inaugurat noul spital TBC, locul unde aproape 400 de arădeni bolnavi Covid-19 s-au însănătoșit într-o lună și jumătate!”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.