luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Spirit civic și profesionalism: jandarmii arădeni i-au acordat primul ajutor unui bărbat căzut pe stradă, în Parcul Pădurice | Video

  de Special Arad | 22 ianuarie 2021, 11:42 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Jandarmeria Arad)

  Nu se știe niciodată în ce situație putem ajunge, însă jandarmii arădeni au dat dovadă atât de profesionalism, cât și de spirit civic ieri, când un bărbat a căzut din picioare chiar în apropierea locului în care se aflau ei. Nu au stat prea mult pe gânduri și au trecut direct la acțiune. Echipajul de Jandarmerie a acordat primul ajutor unui bărbat căruia i s-a făcut rău şi a căzut pe stradă.

  S-a întâmplat ieri după amiază în Parcul Pădurice din municipiul Arad. Jandarmii nu au stat pe gânduri şi, până la sosirea ambulanţei, i-au acordat primul ajutor bărbatului. Acesta a fost preluat de echipajul medical şi transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.