duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spectacol și concurs canin la Mândruloc | Foto

  de Special Arad | 15 martie 2022, 2:51 PM | Știri Arad

  0

  Surprinderea s-a văzut pe fețele celor care au participat la concursul de Mondioring – Selecția Echipei Naționale a României, pentru participarea la Campionatul Mondial Mondioring FCI 2022, când au observat terenul amenajat la standarde mondiale de la Mândruloc, din județul Arad. Membrii echipei Club Malinois Arad, cei delegați să organizeze concursul, au fost lăudați atât de arbitrul francez William Langlois, cât și de participanți, se arată într-un comunicat.

  „În acest weekend s-a desfășurat în localitatea Mândruloc din județul Arad prima etapă a selecției pentru echipa care va reprezenta România la Campionatul Mondial Mondioring FCI 2022. Cu această ocazie a avut loc și lansarea în circuitul examenelor Mondioring a noului teren Mondioring aparținând Asociației Club Malinois Arad, un teren excellent amplasat și amenajat pentru astfel de evenimente.

  Mulțumiri arbitrului William Langlois, oamenilor de atac Thierry Auboine, Dawid Dudek și Cătălin Banghea pentru profesionalism! Mulțumim tuturor concurenților pentru sportivitate și pentru buna pregatire a câinilor care au fost prezentați în acest examen! Pentru România, prezența a 30 de câini în această competiție, dintre care 10 câini în examenul categoriei 3 Mondioring (categoria superioară a acestui sport canin) este o dovadă a faptului că sportul canin Mondioring este pe un drum ascendent și că tot mai mulți iubitori de câini se îndreaptă către acest sport. Doresc să mulțumesc și să felicit membrii Asociației Club Malinois Arad, care au fost delegați de către Asociația Club Mondioring România să organizeze acest eveniment, pentru implicare și eforturile depuse pentru reușita acestui examen. A fost un examen reușit, organizat la standarde internaționale, create de țări cu tradiție în Mondioring. Mulțumim sponsorului principal al evenimentului, ROYAL CANIN ROMÂNIA! Mulțumiri sponsorului E-Dog Kalypsoland! Respect pentru toți participanții la competiție și pentru toți cei implicați în buna organizare și desfășurare a acestui eveniment!”, a declarat Adrian Nicolăiță, Președinte Asociației Club Mondioring România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.