Spectacol reprogramat la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

  de Special Arad | 7 martie 2019, 11:13 AM | Cultură

  0

  15 martie, ora 19. Aceasta este data la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” reprogramează spectacolul planificat inițial în seara de 5 martie, de la ora 19.30. Este vorba despre spectacolul „Take, Ianke și Cadîr”, în regia lui Laurian Oniga.

  Am fost nevoiți să suspendăm spectacolul din această seară din cauza îmbolnăvirii unui actor din distribuție. Spectatorii care și-au achiziționat bilete pentru reprezentația din 5 martie, trebuie să știe că tombola cu premii oferită de partenerii noștri Florăria Zet Design și Restaurantul Ratio și care are loc în fiecare seara din Săptămâna comediei, va avea loc și în 15 martie, cu prilejul spectacolului reprogramat”, spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

  Din distribuție fac parte actorii Dan Covrig (Take), Ovidiu Ghiniță / Doru Nica (Ianke), Călin Stanciu (Cadar), Constantin Florea (Ilie),  Robert Pavicsits (Ionel), Roxana Sabău (Ana), Oana Kun (Safta), Adriana Ghiniță, Liliana Balica și Elena Ivașcu („Reprezentanții comunității evreiești”).

  Biletele achiziționate pentru spectacolul din 5 martie rămân valabile pentru reprezentația din 15 martie. Cei care nu au posibilitatea să vizioneze spectacolul reprogramat, își pot recupera banii dați pe bilet de la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.