luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spectacol-concert de Crăciun la Teatrul de Marionete

  de Special Arad | 14 decembrie 2022, 10:16 PM | Cultură

  0

  Duminică, 18 decembrie, de la ora 11:00, Trupa Marionete scoate din sacul lui Moș Crăciun veselie, surprize și muzică. Spectacolul-concert intitulat „Sacul lui Moș Crăciun” îi va aduce în fața micilor spectatori pe Laura Boboc, Iza Cotescu, Nuți Dorobanțu, Adi Boboc și Sorin Dorobanțu. Lor li se alătură formația Nova Band (Laura Bordaș, Cristi Bordaș, Marius Bordaș, Robert Horga, Ioan Horga).

  „Ce poate fi mai frumos acum, la final de an, în plin sezon al darurilor, decât un cadou de la noi, pentru voi – micii și dragii noștri spectatori. Vă promitem o întâlnire așa cum se cuvine: cu veselie mare și muzică multă. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor și să descoperim ce daruri minunate se ascund în… sacul lui Moș Crăciun” – spun organizatorii evenimentului.

  Important: intrarea este liberă, dar se face numai pe bază de rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257.280.974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00 sau direct la casieria Sălii Marionete, str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00 și duminică, până cel târziu la ora 10:30. Accesul este permis în limita locurilor disponibile.

  Sponsorii evenimentului sunt Selgros si Webasto.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.