Special New Music revine, aducând toate piesele noi apărute în ultimele trei săptămâni (și două zile!)

  de [email protected] | 5 februarie 2019, 8:20 PM | Music

  0

  Da, am lipsit puțin – trei săptămâni și două zile, mai exact – dar revenim chiar acum cu tot ce a fost și este nou pe scena muzicală națională și internațională (mai selectiv, așa, totuși… prezentăm doar piesele pe care le considerăm demne de a fi ascultate). Avem, deci, piese noi de la Ombladon, Florence + The Machine, Billie Eilish, Balthazar, Sharon Van Etten, Gary Clark Jr., Cage The Elephant, The Black Eyed Peas ft. Esthero, Imagine Dragons și Ex Hex. Enjoy!

  Ombladon – Nu mi-e frică

  Florence + The Machine – Moderation

  Billie Eilish – bury a friend

  Balthazar – Wrong Vibration

  Sharon Van Etten – Seventeen

  Gary Clark Jr. – I Walk Alone

  Cage The Elephant – Ready To Let Go

  The Black Eyed Peas ft. Esthero – 4EVER

  Imagine Dragons – Bad Liar

  Ex Hex – Tough Enough

  Florence + The Machine – Haunted House

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.