Dimitrie Muscă anunță că și-a închis conturile avute la o bancă deținută de Austria

  de Dan Lazăr | 8 December 2022, 3:58 PM | Curtici | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  (foto: Agrointel.ro)

  Unul dintre cei mai mari fermieri din România a anunțat că a renunțat să își mai ruleze banii și serviciile bancare prin Banca Comercială Română, membră a Erste Group din Austria. Dimitrie Muscă, proprietarul Combinatelor Agroindustriale de la Curtici și Olari, a anunțat pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO: „Da, ar trebui să fie supărată toată țara. Dacă ei vor să sufere toată România atunci nici noi nu ar mai trebui să lucrăm, să facem operațiuni cu conturile și cu băncile lor, nici cu BCR care e deținută de un grup austriac, nici cu Raiffeisen, să nu mai lucrăm cu benzinăria Mol, cu OMV Petrom și așa mai departe și cam tot ce este. Deci dacă suntem cu bun simț și români bine-crescuți, atunci trebuie să le dăm o palmă de să vină să se roage ei de noi: domnule, haideți să vă dăm Schengen-ul”.

  Austria a votat joi în Consiliul JAI împotriva admiterii României în Schengen, iar Olanda a votat împotriva admiterii Bulgariei care e cuplată cu România fiind evaluate împreună, au declarat surse politice de la Bruxelles. S-a înregistrat unanimitate pentru acceptarea Croaţiei.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.